Політика конфіденційності
Політика конфіденційності

Ця Політика конфіденційності сервісу Liberty Report (надалі - сервіс Liberty Report) є невід'ємною частиною Угоди користувача. Угоди користувача можна знайти в мережі Інтернет за посиланням https://libertyreport.ai/user-agreement

1. Загальні положення

1.1 Ця Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних зареєстрованих користувачів (далі – Користувачі) сервісу.
1.2 Персональні дані користувачів під час реєстрації облікового запису, отримання і передавання інформації під час використання Сервісу отримує ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛІБЕРТІ РЕПОРТ" (код ЕДРПОУ 43699934) (надалі - Адміністратор), якому належить сервіс.
1.3 Користувач повинен уважно ознайомитися з цією Політикою конфіденційності і висловити свою повну згоду з її умовами під час здійснення реєстрації в чат-боті Сервісу.
1.4 Користувач не має права використовувати чат-бот сервісу, якщо він не згоден з умовами цієї Політики конфіденційності.
1.5 Користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї Політики конфіденційності та надає ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛІБЕРТІ РЕПОРТ" (ЕДРПОУ 43699934) право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані Користувача сервісу Liberty Report на умовах цієї Політики конфіденційності.
1.6 Користувач сервісу Liberty Report несе відповідальність за свої дії, які вчиняються ним при використанні сервісу Liberty Report, та дії осіб, які вчиняються від його імені з використанням його даних персональної ідентифікації.
1.7 Користувач сервісу Liberty Report визнає, що в разі його недбалого ставлення до безпеки і захисту своїх персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональних та інших даних Користувача сервісу Liberty Report. ТОВ «ЛІБЕРТІ РЕПОРТ» не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.
1.8 Достатнім повідомленням Користувача про включення його даних до бази даних ТОВ «ЛІБЕРТІ РЕПОРТ» буде підтвердження про його реєстрацію в сервісі Liberty Report.


2. Яка інформація та персональні дані можуть збиратися


2.1 Перелік персональних даних:

2.1.1 вік, стать, громадянство та країна проживання;
2.1.2 сімейний стан та кількість дітей;
2.1.3 номер телефону;
2.1.4 РНОКПП;
2.1.5 геолокацій користувача;
2.1.6 реквізити банківської картки;
2.1.7 інші дані, передбачені частиною 1 статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»;
2.1.8 будь-які інші дані, надані користувачем під час проходження опитування/тестування або висловлення власної думки щодо запропонованих сервісом Liberty Report питань.

2.2 Вся інформація збирається «як є» і не змінюється ТОВ "ЛІБЕРТІ РЕПОРТ" процесі збору даних.
2.3 Володільцем персональних даних є Товариство з обмеженою відповідальністю "ЛІБЕРТІ РЕПОРТ" (ЕДРПОУ 43699934).
2.4 Користувач може переглядати або змінювати персональні дані за допомогою свого облікового запису в меню чат-боту сервісу Liberty Report відповідно до потреби.
2.4 Для того, щоб уникнути шахрайства, сервіс Liberty Report/Адміністратор має право додатково запитувати будь-яку інформацію, у тому числі документи, що посвідчують особу, для верифікації вас як користувача.
2.5 Обробка персональних даних може здійснюватися сервісом/Адміністратором за допомогою сторонніх сервісів, наприклад, Google Analytics, Mixpanel тощо з метою аналізу персональних даних. Прийняттям Умов ви погоджуєтеся на таку обробку ваших даних.


3. Мета використання інформації та персональних даних

3.1 Основана мета збору персональних даних полягає в виявлення громадської думки шляхом проведення соціологічного опитування методом анкетування в режимі діалогового вікна.
3.2 Користувачам, які відповідають критеріям вибірки цільової аудиторії проведення опитування, чат-бот пропонує пройти опитування з певним переліком питань. Саме з ціллю відповідності зареєстрованого користувача критеріям вибірки цільової аудиторії і проходить основний збір персональної інформації.
3.3 Для ідентифікації особи як Користувача може бути використано ім'я, прізвище, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, номер телефону.
3.4 Контактна інформація може бути використана для повідомлень про новини сервісу Liberty Report, акції або спеціальні пропозиції від Адміністратора та його партнерів.
3.5 Інформація про Користувача сервісу Liberty Report, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання зобов'язань з перерахування грошових коштів отриманих за проходження платних опитувань, з метою обробки платежів, відправки інформації, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг.


4. Зберігання та передача персональних даних

4.1 Тільки уповноважені працівники/контрагенти Адміністратором, які займаються підтримкою роботи сервісу Liberty Report, мають доступ до персональних даних користувачів. Такі особи зобов'язані зберігати конфіденційність та попереджати несанкціонований доступ третіх осіб до персональних даних.
4.2 Персональні дані зберігаються на хмарних серверах Amazon Web Services
4.3 Строк зберігання персональних даних, окрім анонімізованих даних, становить строк дії договору між Адміністратором та Користувачем та час, необхідний для завершення реалізації мети обробки персональних даних.
4.4 Адміністратор має право передавати персональні дані третім особам у обсязі, необхідному та достатньому для досягнення мети збору персональних даних. Прийняттям Умов ви надаєте згоду на таку передачу, у тому числі, на транскордонну передачу персональних даних.
4.5 Вся інформація отримана від Користувача під час проходження опитування передається замовнику такого опитування тільки в узагальненому вигляді без можливості ідентифікувати відповіді та персональні дані користувачів.
4.6 Адміністратор докладає всі зусилля та використовує засоби забезпечення безпеки та захисту персональних даних користувачів від їх втрати, зловживання, несанкціонованого доступу, використання, розкриття, внесення змін чи знищення.
4.7 Адміністратор не несе відповідальність за дії третіх осіб та порушників чинного законодавства, які можуть порушувати умови цієї політики та намагатися заволодіти повністю або частково персональними даними користувачів, а також використовувати їх з особистою метою.
Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛІБЕРТІ РЕПОРТ»

код ЄДРПОУ 43699934
01135, м. Київ, просп. Перемоги, 5А, поверх 4